Na začátek přelejeme v misce houby horkou vodou (stačí z kohoutku). Po 5 minutách slejeme vodu a vymačkáme přebytečnou.
Maso si v míse zaprášíme moukou, osolíme, opepříme a pořádně promícháme. V tlakovém hrnci (nebo normálním) si rozpálíme olej a cca na 2 várky osmažíme kousky masa dohněda.
Maso dáme stranou a dáme do hrnce cibuli. Zesklovatíme a přidáme maso i se šťávou, která nám vytekla v nádobě, ve které jsme ho měli. Minutu opékáme. Přidáme vývar, Worcester, kmín a houby.
Vaříme na nejvyšší tlak 45 minut. V případě normálního hrnce vaříme na nejnižším plameni alespoň 2 hodiny pod pokličkou. Pokud jsme použili vývar, který nebyl již osolen, možná bude potřeba dosolit.
Servírujeme s rýží nebo těstovinami a když máte zbytek něčeho zelenýho ozdobení, šup tam s tim.