Smícháme si všechny suroviny a vypracujeme jemné nelepivé těsto. Těsto poté zabalíme do potravinářské fólie a dáme minimálně na hodinu do lednice, ideálně do druhého dne.
Když máme připraveno, předehřejme si troubu na 180°C. Z těsta uždibujme menší kousky, ze kterých rukama vyválíme válečky, které se směrem k okrajům zužují. Pokládáme je na plech s pečícím papírem.
Pečeme 15-20 minut do růžova. Pokud děláme tenčí válečky, tak spíš k 15 minutám, pokud děláme macíky jako na fotkách, bude to spíš k 20 minutám.
Po upečení necháme 2 minuty chladnout. Nelekejte se, ihned po vytažení z trouby budou na dotek měkké, během těch 2 minut ztvrdnou. Jakmile jsou na dotek tvrdé, obalíme je ve směsi na obalování a odkládáme ideálně na chladící mřížku. Nejlépe chutnají, když je necháme do druhého dne v chladu.