Primárně je počítáno s použitím tlakového hrnce, nicméně pokud nemáte, jediný rozdíl je v délce vaření.
Maso si v míse smícháme s moukou a pepřem tak, aby bylo ze všech stran obalené.
V hrnci si rozpálíme olej a maso opečeme do hněda. Maso pak vyndáme do mísy a do hrnce dáme slaninu a cibuli.
Opékáme než cibulka zesklovatí. Vrátíme do hrnce maso i se šťávou, která z něho vytekla.
Přidáme vývar, worchester, sójovou omáčku, sezamový olej (ten tu má především aromatickou funkci, proto ho lze vynechat pokud nemáte), chilli nebo chilli vločky. Nesolíme, použité ingredience vydají za dost.
Vaříme na nejvyšší tlak 40 minut. Pokud nemáme tlakový hrnec, tak vaříme pod pokličkou na mírném plameni alespoň 2 hodiny.
Brokolici si rozdělíme na jednotlivé růžičky a buď vaříme na páře 10 minut nebo ve vodě cca 8 minut.
Jako přílohu si uvaříme rýži, kterou jsme trošku osolili a máme hotovo.