Nejdříve si nachystáme marinádu smícháním jogurtu, Garam masala koření, uzené papriky, česneku, zázvoru a citrónové šťávy. Důkladně promícháme.
Kuřecí prsa si na horní straně nažežeme nožem diagonálně do kosočtverců. Do uzaviratelné nádoby poté dáme na dno trochu marinády, na ní položíme maso, nasolíme a potřeme zbytkem marinády. Necháme v lednici marinovat alespoň 1 hodinu.
Jako přílohu si nachystáme brambory. uvaříme cca 10 minut do měkka a v míse proházíme se solí a trochou oleje. Necháme bokem, máme připraveno na gril.
Elektrický gril si nastartujem na 200°C. Položíme na něj maso a pod zavřenou horní částí grilu pečeme cca 10-15 minut, popřípadě s teplotní sondou zapíchnutou v nejtlustější části masa nastavenou na 65°C. Jiné metody jako pečení, nebo standardní gril také fungují, samozřejmě.
Hotové maso dáme bokem odpočinout a mezitím zvýšíme teplotu na grilu na 230°C a pod zavřeným víkem si pěkně do zlata a křupava opečeme nachystané brambory.