Na pánvi si na rozpáleném oleji uděláme 6 volských ok z obou stran. Vejce dáme bokem.
V misce si smícháme všechny suroviny na omáčku a velmi důkladně promícháme, abychom neměli cucky škrobu.
V pánvi si poté znovu rozpálíme trochu oleje a přidáme nadrobno nasekaný česnek, chilli papričku a jarní cibulku. 2 minuty je za stálého míchání necháme rozvonět.
Poté přidáme omáčku a na středním plameni necháme za stálého míchání probublávat dokud nezhoustne. Výsledná konzistence by měla mít hustotu jako sirup. Zabere to cca 2-3 minuty (záleží na velikosti pánve).
Poté přidáme vejce, necháme je prohřát a hlavně řádně obalit v omáčce.
Servírujeme ideálně se sushi rýží, ale i obyčejný chleba postačí. Nezapomenem polít omáčkou z pánve.