Cizrnu a fazole si nad dřezem slejeme do cedníku a necháme okapávat, než na ně přijde řada.
Do hrnce si dáme oleje tak, aby zakrýval dno, rozpálíme, přidáme cibuli a kari pastu. Za stálého míchání necháme pastu rozvonět, cibulka v průběhu zesklovatí. Přidáme cizrnu s fazolemi a dále mícháme než se na dně hrnce začne tvořit film z pasty.
To je signál pro kokosové mléko, vývar, čočku a sůl.
Vaříme cca 5 minut a pak přidáme kasoori methi, papriku, lahůdkové droždí a tahini. Necháme probublávat dalších 5-10 minut (záleží, jak mate rádi křupavou či měkkou papriku). Cca minutu před koncem vaření přidáme limetovou šťávu.
Jako přílohu si připravíme bulgur dle instrukcí na balení.
Při servírovaní posypat troškou kasoori methi a je hotovo.