Bílky si vyšleháme s kokosovým cukrem. Dáme si je do mísy, zapneme šlehač a cukr přisypáváme postupně. Výsledný sníh by měl tvořit pevné špičky a po obrácení vzhůru nohama by měl držet v míse.
Sníh dáme stranou a ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu.
Rozpuštěnou čokoládu smícháme s řeckým jogurtem.
Po menších dávkách do jogurtu s čokoládou přidáme bílkový sníh. Nemícháme, ale překlápíme směs přes sebe. Tím se zamezí vyfouknutí sněhu.
Na dno dezertních misek nebo skleniček si dáme nadrcené lotusky, naplníme pěnou a dáme vychladit do zthunutí. Čím déle, tím lépe, ale minimum je hodina.
Servírujeme dozdobené další vrstvou drcených sušenek, malinami, borůvkami a lístky máty.