V misce si smícháme všechny suroviny na omáčku a dáme bokem. Předem si také uvaříme nudle, abychom je měli připravené. Vakuově balené čerstvé seženete ve večerkách a mezinárodní sekci ve větších marketech.
Ve woku si rozpálíme olej a cca 3-4 minuty osmahneme zprudka maso nakrájené na nudličky, pěkně do hněda. Maso dáme bokem.
Do pánve přidáme znovu trošku oleje a přidáme cibuli nakrájenou na tenké plátky společně s najemno nakrouhaným zelím. Opékáme cca 3 minutky než začnou boky zeleniny chytat hnědou barvu. Pak přidáme česnek, mrkev nakrájenou na tenké nudličky a Shitake houby na nudličky. Ty koupíte sušené. Stačí rozmočit v horké vodě.
Opékáme 2 minutky a pravidelně prohazujeme či mícháme. Přidáme maso a omáčku, opékáme další minutu. Na závěr přimícháme nasekanou jarní cibulku a máme hotovo.
Dozdobíme sezamem, jarní cibulkou a popřípadě smaženou cibulkou. Ta se dá koupit v pytlíku hotová, dodá příjemný křupavý element.