Předehřejeme si troubu na 200°C. Maso si rozkrájíme na maličké kousky a smícháme s trochou oleje a kořením. Koukněte prosím zda je v koření sůl. Pokud ne, je třeba i trochu osolit. Je nutné, abychom použili stehenní maso. Z prsou by nám vzniklo suchý nepoživatelný něco. Maso si rozložíme na pekáč s pečícím papírem a nezakryté pečeme 30 minut. Každých 10 minut promícháme.
V mezičase si připravíme tzatziki jednoduše smícháním všech ingrediencí. Zde je důležité použití bílého pepře, nikoliv černého.
Když máme upečeno, můžeme kompletovat. Na rozloženou tortillu vyskládáme trochu zeleně, podélně vyskládáme plátky rajčat, tenoučké plátky okurky, pak maso, na velmi tenké plátky nakrájenou cibuli, rozdrolíme trochu balkánského sýra a zakápneme trochou tzatziků. Tortillu zabalíme nejlépe jak umíme. Můžeme si pomoct špagátkem, aby držela pohromadě.
Zešikma rozřízneme v polovině a servírujeme. Zbytek tzatziků použijeme jako dip.