Rozpálíme si troubu na 200°C. Slaninu si rozložíme na pekáč s pečícím papírem a pečeme cca 10 minut, v závislosti na tloušťce, do oblíbené úrovně křupavosti.
Zatímco se peče slanina, nakrájíme si rajčata na malé kostičky, cibuli rovněž tak, nasekáme si polovinu připravené petržele a jeden stonek jarní cibulky.
Všechny pokrájené suroviny si dáme do mísy. Zakápneme olivovým olejem, dochutíme špetkou soli a cukru a promícháme.
Avokádo si rozpůlíme, vyndáme pecku. Pomocí polévkové lžíce vyndáme ze slupky a nakrájíme obě poloviny na tenké plátky.
Na rozpálené pánvi si zprudka opečeme párky, které jsme si na pár místech nařezali, aby se nám nezkroutily.
Podélně nakrojíme hotdogové housky a můžeme se pustit do sestavování.
Na spodní polovinu housky rozložíme čtvrtinu avokáda, na horní dáme plátek slaniny, mezi ně vložíme párek. Na to potom dáme čtvrtinu rajčatového salátku a navrch zastříkneme horčicí, kečupem a srirachou. Ideální jsou v lahvi s úzkou dávkovací hlavicí, výsledek pak vypadá líp, ale pokud nám nezáleží na vzhledu, tak tam prostě dáme co doma máme. Posypeme nasekanou petrželkou, jarní cibulkou a sezamovými semínky a máme hotovo.