Skutečně velmi jednoduchá záležitost, která udělá radost snad každýmu dospělákovi při posezení s přáteli. Než se začnete čílit nad vylitou bohemkou, ono to přijde o bubliny a už to neni moc pitelný, ale věřte mi, že to nejlepší z ní se vsáklo do hroznového vína.
Suroviny
1 vanička bílých bezsemených hroznů
1 láhev Bohemia sektu
Cukr krupice
Postup přípravy
1
Hrozny si omyjeme a dáme do nádoby vhodné do mrazáku.
2
Zalejeme Bohemkou tak, aby byly ponořené a dáme na alespoň 4 hodiny do lednice, ideálně přes noc.
3
Poté hrozny scedíme (Bohemku vylejeme protože je zvětralá a to není moc dobré).
Do mísy si dáme cukr, přisypeme hrozny a protřepeme nebo prohrabeme rukama. Tím se obalí cukrem.
4
Obalené hrozny dáme ještě na 2-3 hodiny do mrazáku a poté už jsou k jídlu.