Vejce uvaříme 10 minut. Vkládáme do již vroucí vody (jemný var). Po uvaření zchladíme alespoň 15 minut v ledové vodě a oloupeme.
Na marinádu důkladně promícháme všechny uvedené suroviny a dáme do ní celá vejce minimálně na 2 hodiny, přes noc je ideál.
Nachystáme si mrkev na co nejjemnější nudličky a jarní cibulku na velmi tenké plátky.
Kuřecí prso podélně rozřízneme napůl, aby nám vznikly 2 tenčí řízky, nasolíme a napepříme a obalujem jako v klasickém trojobalu, kde jediný rozdíl je použití panka místo klasické strouhanky.
Smažíme v 0,5 až 1 cm oleje cca 3-4 minuty z každé strany, pěkně dozlatova. Necháme odležet na chladící mřížce, abychom nepřišli o křupavost.
Uvaříme si ramen nudle, ohřejeme vývar a servírujem. Do misky dáme nudle, zalejeme vývarem, navrch položíme navýšku rozříznuté vejce, na plátky nakrájený řízek a dozdobíme mrkvovými nudličkami a jarní cibulkou.