Zahřejeme mléko tak, aby bylo vlažné. Přidáme med a důkladně rozmícháme. Vsypeme droždí a necháme vykvést. Poslední krok má funkci spíše v tom, abychom měli jistotu, že je droždí živé.
Poté vmícháme vejce a celou směs vlejeme do mouky se solí. Promícháme, přikryjeme potravinářskou fólií.
a dáme do lednice. Pokud připravujeme těsto na okamžitou spotřebu a nikoliv na druhý den, tak odležíme hodinu v pokojové teplotě přikryté utěrkou.
Smažíme na velmi mírném plameni s troškou oleje. Čas na otočení je, když se na povrchu udělají bublinky, které protínají skoro celou tloušťku lívance. Po otočení stačí cca 30 sekund.
Hotové lívance skládáme na sebe a každý posypeme směsí cukru se skořicí. Navrch zdobíme malinami. Část rozmačkáme a do rozmačkaných poskládáme celé.