Rozehřejeme si troubu na 200°C. Plátky slaniny rozložíme na plech s pečícím papírem a pečeme 15 minut. Po upečení dáme odkapat na papírovou utěrku.
Do stolního mixéru dáme všechny ingredience na těsto a mixujeme 2 minuty.
Na rozehřáté nepřilnavé pánvi s kapkou oleje vyléváme těsto přímo z nádoby od mixéru a tvoříme lívanečky cca 8 cm v průměru.
Lívanečky obracíme, když se na povrchu vytvoří bublinky. Poté opékáme dalších 20 sekund.
Poté si uděláme volská oka se solí a pepřem.
V míse si smícháme Gervais s medem a pepřem a krátce vyšleháme metličkou.
Poté už můžeme servírovat. Vrstvíme lívanec, krém, lívanec, krém, slanina, plátky rajčat, lívanec, krém, volské oko a rozdrcená slanina. Ale upřímně vrstvám a jejich počtu se meze nekladou.
Nakonec dozdobíme lístky Polníčku