Ve větším hrnci si na oleji zesklovatíme cibulku. K ní poté přidáme kari pastu, kterou za stálého míchání rozvoníme na mírném plameni.
Po cca 1 minutě přidáme kousky masa, zesílíme plamen a za stálého míchání opékáme až do zatažení masa. Míchání je důležité, abychom nespálili kari pastu.
Po zatažení masa přilejeme kokosové mléko a poté vývar. JE nutné dodržet pořadí. Pokud dáme vývar jako první, riskujeme prskání a tedy i popálení.
Celý obsah hrnce přivedeme k varu, osolíme, přidáme červenou papriku a odkryté necháme 15 minut probublávat na mírném plameni.
Než se nám kari uvaří, připravíme si rýži a pokrájíme si jarní cibulku na velmi tenké proužky.
Hotové kari servírujeme s rýží, posypané černým sezamem a dozdobené proužky jarní cibulky.