Maso si nakrájíme na tenké nudličky a přesuneme do mísy. Smícháme si ústřicovou a sójovou omáčku se zázvorem, česnekem a sezamovým olejem. Důkladně promícháme a přelijeme směsí maso. Promícháme společně a necháme pár minut marinovat.
Těch pár minut využijeme k nakrájení cukety na kousky. Když je maso na nudličky, rád držim basu i u zeleniny.
Ve velké hluboké pánvi (WOK je ideální) si rozpálíme trochu oleje a vložíme maso i s marinádou. Obvykle se doporučuje pánev nepřeplňovat, aby se maso smažilo, ale v tomto případě nevadí, jelikož ho chceme spíše dusit. Na silnějším plameni maso hezky prohazujeme – vážně, pokud jste se někdy chtěli naučit míchat obsah pánve házením, s WOKem to jde samo.
Když je zatažené ze všech stran, vložíme všechnu zeleninu, důkladně prohodíme nebo promícháme a bez poklice necháme probublávat 10-15 minut než se šťáva zredukuje cca na 1/4. Doba záleží na průměru pánve – větší průměr znamená rychlejší odpařování.
Servírujeme s rýžovými nudlemi nebo vřetýnky (jako na fotkách), zdobíme sezamem a nasekaným listem z celeru.